За нас

МПП „Родопчанка“ ООД се намира в сърцето на Източните Родопи. Благодатта и кристалната чистота се откриват в продуктите на фирмата – те са като дар от един друг свят – неземно красив, необятен, велик. „Родопчанка“ е фирма с традиции в областта на млекопреработването. Първите й продукти излизат на пазара през далечната 1992г. Днес в нея се произвеждат 3 вида кисело мляко, 2 вида кашкавал, 6 вида топено сирене, краве масло, извара, айран.

Продуктите на „Родопчанка“ са търсени в цялата страна. Те са предпочитани поради високите си вкусови качества. Тяхната здравословност е гарантирана, защото са произведени от екологично чисто родопско мляко

Продуктите на „Родопчанка“ се произвеждат според всички изисквания на ЕС. Предприятието разполага с просторен сграден фонд, модерно оборудване, съвременна лаборатория. За технологичните нужди и опазване на екологичната среда се използват котли, хладилни и климатични инсталации, работещи с природен газ. През последните години са направени инвестиции с цел оптимизиране на производствения процес.